Vakkundig & vertrouwd

Klimaatbeheersing

Verwarmen of koelen; het zorgt voor een behaaglijk klimaat in uw woning of bedrijfspand. Daarbij is het van belang te kiezen voor de meest efficiënte en doeltreffende warmte- of koelsysteem.

De Ruiter Installatietechniek heeft zich gespecialiseerd in het verwarmen en koelen van ruimten met behulp van water of elektriciteit. U kunt rekenen op deskundig advies bij de keuze vooraf, en op vakkundig vakmanschap bij de installatie. U kunt bij ons terecht voor klimaatbeheersing, airconditioning en luchtbehandeling. Tevens leveren wij duurzame installaties die werken op aardwarmte of zonne-energie.

Centrale verwarming

Wij zijn officieel warmteservice-specialist van Bosch. Voor u, als klant, betekent dit (nog) betere garantievoorwaarden en support. Wij bieden een breed assortiment cv-ketels. Op basis van uw wensen en comfortvraag, kan De Ruiter Installatietechniek u een scherp toegesneden advies geven omtrent welke ketel u het beste kunt kiezen. Desgewenst nemen wij ook het onderhoud voor onze rekening.

Wilt u onderhoud aan uw cv-installatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vloerverwarming

Toe aan comfortabele warmte? Niets geeft beter warmtecomfort dan vloerverwarming. Met een minimale werkhoogte van 5 cm is het al mogelijk om vloerverwarming, verwarmd door CV-water, in een ruimte aan te leggen.

In bestaande situaties slijpen we de leidingen stofvrij voor u in de vloer. In nieuwbouw komen we graag langs voordat de vloeren worden afgegoten. In beide gevallen leveren wij u een complete vloerverwarming met buis en verdeler, met waar nodig extra isolatieplaten en randisolatie.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag direct een offerte aan.