Vakkundig & vertrouwd

Meer dan hygiëne alleen

Moderne tijden vragen om een andere kijk op badkamers. Niet alleen zijn we, meer dan vroeger, aandacht gaan schenken aan hygiëne en comfort, maar daarnaast heeft modern sanitair hele andere doeleinden dan vroeger. Een bad of een douche er niet alleen om jezelf te wassen. Ontspanning is minstens zo belangrijk geworden.

Wij doen alles

De vakmensen van De Ruiter Installatietechniek pakken alle voorkomende werkzaamheden voor u op. Van een enkele kraan tot en met een complete badkamer. Wij bieden een compleet aanbod van sloop, elektra-, installatie-, stuc- en tegelwerk. U heeft één aanspreekpunt. Lekker makkelijk.

Sanitair showroom

Om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod van sanitair hebben wij een samenwerkingsverband met diverse gerenommeerde sanitair-toonzalen in de regio. Bij een bezoek aan een van deze showrooms bent u verzekerd van een prima persoonlijk advies.

Persoonlijk advies

Bij ons krijgt u gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

badkamer naar wens

Wij verbouwen uw badkamer volledig naar uw wens.

Ergonomisch sanitair

Mocht u door persoonlijke omstandigheden aanpassingen in uw toilet en badkamer nodig hebben, dan helpen wij u graag.

Alles conform uw wens

Bij het verbouwen van badkamers wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. In principe is alles mogelijk. Vanaf ontwerp tot oplevering zullen onze mensen u adviseren en met u overleggen over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor zijn wij er zeker van dat u jarenlang plezierig en naar volle tevredenheid gebruik zult maken van uw badkamer en toilet.

Ergonomisch sanitair

Bent u slecht(er) ter been? Ook voor aanpassingen met ergonomisch sanitair in uw toilet en badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Zowel wat betreft advies, als de uitvoering.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag direct een offerte aan.