Vakkundig & vertrouwd

Leidingen voor gas, water en riolering

De vakmensen van De Ruiter Installatietechniek verzorgen de aanleg, uitbreiding en onderhoud van installaties voor drinkwater en sanitair, met de daarbij behorende afvoeren. Desgewenst nemen wij ook de begeleiding en het overleg met de nutsbedrijven voor onze rekening.

Ook verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties, de centrale verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen.

Dakbedekking

Wij leveren diverse soorten dakbedekking. Onze materialen, zoals bitumen en kunststof, voldoen aan de aller strengste normen.

Om blijvend een duurzame waterdichtheid te garanderen, heeft het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (denk aan een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak vervuilen. Wanneer dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd, en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden. De Ruiter Installatietechniek neemt u deze zorg graag uit handen.

Zink- en koperwerken

De Ruiter Installatietechniek verricht ook zinkwerkzaamheden. De zinkwerken variëren van zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken.

Liever geen zink? Prima, natuurlijk. Wij leveren desgewenst ook koperwerk. Dit wordt vooral toegepast bij monumentale panden, villa’s en landhuizen, ter verfraaiing van daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Advies nodig?