Vakkundig & vertrouwd

Elektra

Elektrotechniek is een breed vakgebied dat in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het staat aan de basis van vele innovaties op het gebied van installaties en systemen. Kortom: elektrotechniek bepaalt in grote mate uw comfort, efficiency en kwaliteit van leven.

Of u nu een omvangrijke elektrische installatie, alleen een extra groep in de meterkast nodig heeft, of extra stopcontacten wilt laten bijplaatsen, wij leveren kwalitatief maatwerk voor industrie, overheid en particulier. De vakmensen van De Ruiter Installatietechniek regelen graag alles voor u van ontwerp, installatie, tot onderhoud.


Voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in uw woning of bedrijf is het van het grootste belang dat de elektrotechnische werkzaamheden deskundig worden uitgevoerd. Verzekeraars zullen zelfs de dekking van uw pand weigeren als de werkzaamheden niet door een gecertificeerd bedrijf zijn verricht!

Ons team beschikt over de broodbenodigde kennis, kan u ter zakenkundig adviseren en aansluitend alle werkzaamheden volgens de geldende voorschriften uitvoeren. 

Veiligheid

Ons vakkundige team beschikt over alle kennis rondom elketrotechniek

Gecertificeerd bedrijf

De elektrotechnische werkzaamheden zullen deskundig worden uitgevoerd

Voor alle werkzaamheden

Wij kunnen voor u alle voorkomende werkzaamheden rondom elektrotechniek realiseren.